Yolderesi İlkokulu
YOLDERESİ MAH. YOLDERESİ KÜME EVLERİ NO: 65 İÇ KAPI NO: 1 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Yolderesi ilkokulunu saygın,güvenilir,başarılı ve örnek bir okul haline getirmektir.

MİSYON

BAŞARILAR

Son üç yılda il ve ilçe bazında yapılan bilgi,sportif yarışmalarda 9 kupa,10 tane madalya kazanıldı.
Öğretim Şekli :

08.40-15.10

Servis Bilgisi

Öğretmenlerin hem ile hem ilçeye öğretmen servisleri vardır. 45 dakikada bir araba bulunmaktadır. Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren yeni binasında eğitim yapmaktadır. Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

il merkezine 37 , ilçeye 17 kilometre uzaklıktadır.(Kahramanmaraş merkezden okulumuza kadar tüm yollar yeni yapılmış olup asfalttır.Ayrıca Kahramanmaraş merkezden 7 km daha kısa bir yol bulunmaktadır.)

Köy tipi yerleşim.